Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Lunasta lisenssi ja Sporttiturva helmikuun loppuun mennessä

Lunasta jenkkifutislisenssisi viimeistään helmikuun loppuun mennessä. Osallistut Vaahteramalja XLIII lippupakettien arvontaan.

Jenkkifutiksen harjoittelu jatkuu paikallisista koronarajoituksista huolimatta. Valmistautuminen kauteen on kuumimmillaan ja siksi juuri nyt on hyvä hetki hoitaa oma jefu-lisenssi kuntoon ja lunastaa samalla Sporttiturva.

Sporttiturva kannattaa ostaa nyt!

Pohjola Sporttiturva on Suomen suosituin urheiluvakuutus: yli 80 eri lajiliittoa suosittelee sitä jäsenistölleen. Kun ostat Sporttiturvan tammikuun aikana, se tulee voimaan takautuvasti vuoden 2022 alusta.

Merkittävä osa loukkaantumisista ei satu otteluissa vaan treeneissä ja ottelukauden ulkopuolella. Sporttiturva on voimassa myös harjoituksissa ja matkalla harjoituksiin, eli vakuutuksen hankinnassa ei kannata viivytellä.

Pohjola Sporttiturva on poikkeuksellisen kattava vakuutus kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille. Se varmistaa hyvän hoidon ja nopean paluun kentälle ja treeneihin:

  • Hoitokuluja korvataan jopa 15 000 € saakka
  • Toisin kuin tavalliset tapaturmavakuutukset, se korvaa myös silloin kun loukkaantuminen ei aiheudu ulkoisesta tekijästä.
  • Fysioterapiaa voidaan korvata polvi- ja olkapäävammoissa myös silloin, kun sitä määrätään annettavaksi leikkaushoidon sijasta.
  • Saat nopean avun Pohjola Terveysmestari -palvelusta, jos jotain sattuu. Asiantuntija arvioi oireesi ja ohjaa sinut oikeanlaiseen hoitoon.
  • Kiinteä omavastuu – ei ikäviä yllätyksiä vahingon sattuessa.
  • Alle 12-vuotiailla Sporttiturva on voimassa myös muiden lajiliittojen alaisissa urheilulajeissa, eikä heillä ole omavastuuta.

 

Osallistu 2 lippupaketin arvontaan

Lunastamalla lisenssisi maanantaihin helmikuun 28. päivään mennessä osallistut arvontaan, jossa palkintoina kaksi kahden hengen lippupakettia syyskuussa pelattavaan Vaahteramalja XLIII-otteluun. Mukana arvonnassa ovat siis myös tähän mennessä vuoden aikana lunastetut lisenssit.

 

Oman lisenssisi voit lunastaa TÄÄLTÄ

 

Lataa PDFTulosta