Seuralle

Juuri nyt

 
SAJL ry:n liittokokous Tampereella 19.12.2021

Kiihtyvän koronatilanteen takia liittokokous järjestetään toistamiseen Teams-etäkokouksena.

Ilmoittaudu: Liittokokous 2021


Korkeakoulusarja 2022

Ilmoittautumisia kauden 2022 korkeakoulusarjaan otetaan vastaan juuri nyt. Sarja on tarkoitus pelata helmikuun alusta alkaen.

Ilmoittaudu: Korkeakoulusarja 2022


Aikuisten divisioona-sarjojen 2022 ilmoittautumiset

Naisten II-divisioonan ja miesten III-divisioonan ilmoittautumiset 31.1.2022 mennessä

Ilmoittaudu:  Divisioonat 2022


Lasten ja nuorten sarjojen ilmoittautumiset 2022

Ilmoittautuminen lasten- ja nuorten sarjoihin (U20 tytöt, U20 pojat, U17, U15, U13-SM) on vahvistettava maksamalla ilmoittautumis- sekä erotuomarimaksut jokaisen seuran ilmoittaman juniorijoukkueen osalta 31.12.2021mennessä.

Ilmoittaudu:  Lasten ja nuorten sarjat 2022


Turnaussarjoihin ilmoittautumiset

Ilmoittautuminen  lasten turnaussarjoihin (U9 ja U11 + U13 divari) vahvistetaan maksamalla  ilmoittautumismaksut jokaisen seuran ilmoittaman juniorijoukkueen osalta 31.12.2021 mennessä.

Turnaussarjat: Ilmoittaudu

SAJL Varusteiden lainaus ohjesäännöt

I

Varusteiden lainaus
Varusteet lainataan ennakkoon sovitun aikataulun mukaisesti saatavuustilanteen mukaisesti. Varusteet lainataan ensisijaisesti uuden toiminnan käynnistämistä tai jo toiminnassa olevan toiminnan laajentamista varten.

II

Vastuu varusteiden kuljetuksesta
Lainaaja vastaa varusteista koko laina-ajan ja on velvollinen korvaamaan varusteiden katoamisen tai niiden normaalista käytöstä poikkevan toiminnan aiheuttamista vahingoista

III

Lainaajan vastuu varusteista
Lainaaja vastaa varusteista koko laina-ajan ja on velvollinen korvaamaan varusteiden katoamisen tai niiden normaalista käytöstä poikkevan toiminnan aiheuttamista vahingoista.

IV

Varusteiden laina-aika ja palautus
Varusteet ovat lainaajan käytössä ennakkoon sovitun ajan ja ne tulee olla palautettu liiton toimistoon tai toimitettuna seuraavalle lainaajalle määräpäivään mennessä.

V

Varusteiden palautus
Varusteet on palautettava pestyinä ja niin, että varusteiden osat on paikoillaan. Mahdollisista varusteiden rikkoutumisista tai katoamisesta on tilaajan ilmoitettava varusteiden palautuksen yhteydessä. Varusteiden palauttaminen likaisina tai irtonaisina johtaa 200 euron pesu ja huoltolaskuun.

VI

Varusteiden laina-ajan ylittäminen
Varusteet myöhässä 10 euroa per varustesetti per päivä. Yli 15 päivän myöhästymisestä sakotetaan automaattisesti tuhat euroa jo kertyneiden

VII

Varusteiden katoaminen
Lainaaja vastaa laina-aikana kadonneista varusteista seuraavasti:
– kypärä(helmet) & hartiasuojat  (shoulderpads) 250€
– pelihousut  (pants) & harjoituspaita (jersey) 45€
– reisisuojat (thighpads) & polvisuojat (kneepads) & lantiosuojat (girdlepads) yhteensä 25€

VIII

Varusteiden rikkoontuminen
Lainaaja ei ole vastuussa varusteiden rikkoutumisesta niiden normaalissa käytössä. Varusteiden rikkoutumisesta on ilmoitettava liittoon varusteiden palautuksen ja/tai edelleen lainauksen yhteydessä. Ilmoituksen tekemättä jättäminen johtaa 200 euron huoltolaskuun. Varusteiden rikkoutumisen yhteydessä lainaaja on velvollinen osoittamaan, että varusteita ei ole käytetty vastoin niiden normaalia käyttötarkoitusta.

IX

LAINAUSSÄÄNTÖJEN PÄIVITYS
Nämä lainaussäännöt on vahvistanut SAJL:n liittohallitus, joka myös vastaa mahdollisista muutoksista näihin sääntöihin.