Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Trojans käynnisti avoimet flägitreenit

Turussa on käynnistetty talven aikana säännölliset flägitreenit kaikille lajista kiinnostuneille.  Toiminta lähti liikkeelle pelaajien ja seuran tahdosta kehittää flägitoimintaa amerikkalaisen jalkapallon rinnalla.

Viime viikolla SAJL:n kokoamassa lippupallon toimialapalaverissa useat seurat kertoivat kiinnostuksestaan käynnistää lippupallotoimintoja jenkkifutiksen treenaamisen oheen.  Flägi tarjoaa seuroille erinomaisen mahdollisuuden tarjota erityisesti lasten ja nuorten kaipaamaa pelaamista käytännössä läpi vuoden. Laji soveltuu erinomaisesti erityisesti takakenttäpelaajien pallolliseen harjoitteluun, mutta myös itsenäiseksi matalan kynnyksen harraste- ja kilpalajiksi kenelle hyvänsä joukkueurheilemisesta kiinnostuneelle.

Trojansin flägitreenit ovat avoimia kaikille ja toiminnassa mukana olevat kaipailevatkin jo vastustajia harjoituksiin ja käynnistymässä olevan avoimen GP-sarjan peleihin.  Essi Saastamoinen kertoo, mistä Turun toiminnassa on kyse:

-Seura antoi vapaat kädet toteuttaa ja hankki varusteet ja reenivuoron tähän. Treenit on kaikille avoimia ikään, sukupuoleen, seuraan tai aikaisempaan kokemukseen katsomatta. Käytännössä kaikki ovat siis tervetulleita! Flägitreenit on sunnuntaisin Turussa, Impivaaran jalkapallohallissa klo 19-20.30. Pelaamme sekajoukkuein rennolla otteella ja hyvän huumorin vallitessa!

Toimintaa pyöritetään yhdessä flägin maajoukkueessakin mukana toimivien Essi Saastamoisen, Kirsti Nirhamon ja Suvi Partasen toimesta.  Kannattaa tarttua pelaajien haasteeseen ja käydä treenaamassa tai jatkossa keräämässä GP-pisteitä Trojansin treenivuorolla Turussa.

Trojans avoimet flägitreenit

  • Sunnuntaisin klo 19.00 – 20.30
  • Impivaaran jalkapallohalli,  Eskonkatu 1, 20320 Turku

 

Lue myös:  Lippupallon GP-sarja kiinnostaa ja toiminta käynnistetään nyt

Lataa PDFTulosta